Algemeen

Diëtistenpraktijk Santé is een zelfstandige praktijk die u helpt met het samenstellen van een voedingspatroon dat past bij uw persoonlijke situatie, uw klachten of wensen.

Daarnaast stimuleren wij u om op een verantwoorde manier lichamelijk actiever te worden.

Wij hebben jarenlange werkervaring met diverse specialisaties en specifieke deskundigheden, waardoor wij veel kennis in huis hebben. We hebben een brede interesse in de mens en voeding. Wij geloven in het verbeteren van de gezondheid met goede voeding of aangepast dieet. We geloven ook in de kracht van samenwerking met andere hulpverleners in de gezondheidscentra waar wij onze spreekuren houden om uw begeleiding zo optimaal mogelijk te laten verlopen en op elkaar af te stemmen.

En wij blijven leergierig: we volgen regelmatig scholingen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten en ontwikkelingen om de zorg aan u zo up-to-date mogelijk te houden.

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars en zijn aangesloten bij de ketenzorg Diabetes, COPD (chronische longziekte) en Cardio Vasculair Management. Ook zijn wij lid van de beroepsvereniging, diverse netwerken en zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Sinds 2017 hebben wij een samenwerking met Diëtistenpraktijk Eet-Wijzer om onze expertises te bundelen om een nog betere dienstverlening te kunnen leveren.

Tot ziens bij Diëtistenpraktijk Santé!

Corine van Beek, diëtist Santé

06-45223048

Btw-id: NL002148174B62

Behandelovereenkomst Diëtistenpraktijk Santé