Wie zijn wij

Corine van Beek
Santé - diëtist

Mijn kennis over voeding en beweging heb ik opgedaan tijdens de studies 'Health Science' en 'Voeding en Diëtetiek'. In 2006 heb ik Diëtistenpraktijk Santé opgericht. Het was een sprong in het diepe. Ik heb veel geleerd en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een praktijk met 4 locaties in 3 verschillende plaatsen. Samen met mijn collega's Jantina Nguyen en Saskia van Os (Diëtistenpraktijk Eet-Wijzer) richten wij ons op het geven van dieet- en voedingsadviezen aan kinderen en volwassenen in de praktijk, en zo nodig aan huis. Wij bieden persoonlijke begeleiding en vinden de samenwerking met andere disciplines erg waardevol. Samen komen we tot het meest optimale behandelplan! Voeding is een zeer belangrijk deel van het dagelijks leven. Het heeft invloed op onze gezondheid en hoe we ons voelen. Ik ben altijd op zoek naar wat bij mensen past, zodat de adviezen vol te houden zijn op lange termijn. Kleine aanpassingen kunnen op termijn grote verschillen maken!

Naast mijn werk in de spreekkamer ben ik actief in verschillende werkgroepen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren en verder te ontwikkelen. Ook organiseren we sinds enkele jaren de Putten Diabetes Challenge, een initiatief vanuit de Bas van de Goor Foundation. Daarnaast zijn we als praktijk betrokken bij JOGG (jongeren op gezond gewicht) in Putten.

Om mijn kennis te blijven ontwikkelen neem ik jaarlijks deel aan verschillende scholingen/ post hbo-opleidingen. Voeding: of het nou gaat om gezondheid of ziekte, het blijft een uitdaging!Jantina Nguyen
Santé - (kinder)diëtist

Voor mij is het allemaal begonnen in het verre Noorden, waar ik de studie ‘Voeding en Diëtetiek’ heb afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ondertussen ben ik al een aantal jaar met veel plezier werkzaam als diëtist op de verschillende locaties. Samen met mijn directe collega’s, maar ook multidisciplinair proberen wij de beste zorg te leveren.

Mijn passie ligt in het feit te laten zien wat de juiste voeding kan betekenen voor het menselijk lichaam in ziekte of gezondheid, in elke leeftijdscategorie. Daarbij heb ik mij mogen specialiseren op het gebied van maag, darm & leverziektes, allergieën & intoleranties, oncologie en ben ik een gespecialiseerd kinderdiëtist.

Ik ben overtuigd van het feit dat beter eten, mensen beter maakt, of nog beter … gezond houdt. Goed voor jezelf zorgen, is wat voor mij op nummer 1 staat. Dat is naast voeding en beweging, ook rust! De juiste balans zoeken is waar ik u graag bij help. Daarbij geef ik de handvatten, maar bepaalt u de regels! Deze denkwijze zorgt voor het beste resultaat en geeft mij motivatie, werkplezier en voldoening.

Tot ziens bij Santé!


Romy de Graaf
Santé - diëtist

Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij Diëtistenpraktijk Santé. Na twee stages in het ziekenhuis en in een eerstelijnspraktijk ben ik erachter gekomen dat ik graag verder wil werken in de eerste lijn. Wat ik het mooiste vind aan dit werk is dat ik cliënten kan helpen bij het behalen van hun eigen doelen en dat kan bij iedereen anders zijn. Daar haal ik energie uit.

Ik ben van mening dat voeding een leuk onderwerp kan zijn, maar soms ook moeilijk als het door omstandigheden niet goed lukt bijvoorbeeld tijdens ziekte. Samen met de cliënt kijk ik naar de mogelijkheden.

In een tijd waarin veel verschillende beweringen en meningen de rondte gaan over wat gezonde voeding is, is het maken van verantwoorde keuzes soms erg lastig. Ik kijk ernaar uit om u hier bij te helpen!