Vacature: Diëtist(e) voor 24 uur p.w.

Diëtistenpraktijk Santé is met spoed op zoek naar een enthousiaste:

Diëtist(e)

24 uur met opbouw naar +/- 34 uur per week
(Locaties Harderwijk/Putten/Hierden/Ermelo)


Over Diëtistenpraktijk Santé

Diëtistenpraktijk Santé is een eerstelijns diëtistenpraktijk bestaande uit 3 diëtisten. Wij zijn gevestigd op 5 locaties (Harderwijk (2), Putten, Ermelo en Hierden) op fijne plekken in verschillende gezondheidscentra. Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe projecten en uitdagingen. Een goede verstandhouding met verschillende disciplines om ons heen vinden we belangrijk en maakt ons werk interessant.

De functie

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Het verstrekken van voedings- en dieetadviezen aan individuen en/of groepen;
  • Contacten onderhouden met verwijzers;
  • Overige voorkomende werkzaamheden in de praktijk, waaronder de administratieve taken die voortkomen uit de spreekuren.

Wij vragen

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Een afgeronde opleiding HBO Voeding en Diëtetiek;
  • Ingeschreven zijn in het Kwaliteitsregister Paramedici en lidmaatschap NVD;
  • Affiniteit met kinderdiëtetiek, allergieën en een aantekening voor GLI is een pré;
  • In bezit van eigen vervoer (i.v.m. huisbezoeken).

Omdat Santé een relatief kleine praktijk is, is het van cruciaal belang dat onze nieuwe collega zelfstandig kan werken en zich betrokken voelt bij het succes van de praktijk. Wij zoeken iemand die zich voor langere tijd aan de praktijk wil binden. Flexibiliteit betreffende werktijden is belangrijk, een avond spreekuur vragen wij ook. Goede communicatieve vaardigheden, een proactieve houding, enthousiasme en flexibiliteit mogen niet ontbreken!

Wij bieden

Een zelfstandige functie in een bloeiende praktijk, met ruimte om de rol binnen de standaarden van de praktijk op je eigen manier in te vullen.

Het dienstverband dat wordt geboden heeft de vorm van een jaar contract, met de mogelijkheid een contract voor onbepaalde tijd als gevolg.

Herken jij je in het bovenstaande profiel en wil je reageren? Stuur je brief met CV dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 14 maart, naar . Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij: Corine van Beek, telefoon: 06 - 45 22 30 48.